Bal House / Terry & Terry Architecture | ArchDaily

This is a very unique and interesting addition that is very clean and distinguished  The accessibility design is a plus and definitely the type of design option that may become more popular rather than selling inaccessible homes and moving into retirement villages.

This project was designed for a retiring couple, and necessitated the need for accessible space. The project ties the new addition in the rear garden area to an existing mid century ranch house by way of a transparent hallway that provides accessibility to the existing structure and allows the garden to extend into the core of the house.

via Bal House / Terry & Terry Architecture | ArchDaily.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: