Beautiful home in Cape Town

The clients who lived in an existing house on the property needed to rebuild the house in order to suit the demands of their family. The site on Glen Avenue in Higgovale faces in a Northerly direction, with its boundaries on the South East. Although the wind conditions are tough, the site’s moderate slope allows the design to engage with different levels of the garden adjacent to the areas of the three level lounge.

via Glen 2961 / SAOTA | ArchDaily.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: